Министърът на младежта и спорта Радостин Василев съобщи, че е освободил от длъжност изпълнителния директор на Националната спортна база Пламен Манолов, както и целият състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е ММС.

"Здравейте, приятели!

С моя заповед от днес е освободен изпълнителният директор на "Национална спортна база" ЕАД г-н Пламен Манолов и целият състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е Министерството на младежта и спорта.

Новите членове на Съвета на директорите са:

Невена Полименова - Завършила "Право" в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя притежава дългогодишен опит в областта на гражданското, търговското, административното и изпълнителното производство.

Венцислав Петков - Дипломиран инженер в Лесотехнически университет - гр. София. Народен представител в 47-то Народно събрание. Член на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на Парламентарната комисия по транспорт и съобщения.

Мартин Арсов - Завършил "Право" в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Магистър по "Здравен мениджмънт" от Медицински университет - гр. София. Специализирал в областта на медицинското право. Той притежава над десетгодишен професионален опит в държавния и частния сектор.

Румен Муратев - Завършил специалност "Строителство на сгради и съоръжения" в Университет по архитектура, строителство и геодезия - гр. София. Завършил практически обучения, свързани със Закона за мерките срещу изпирането на пари и Закон за защита на класифицираната информация.

Владислав Божиков - Завършил "Право" в Университета за национално и световно стопанство - гр. София. Той има над 10 години стаж по специалността. Притежава допълнителна квалификация в областта на "Право и информационни технологии". Има богат опит в търговското право и в проекти, свързани с ефективното управление на ресурси в администрацията и информационните технологии.

Уверен съм, че новото ръководство на "Национална спортна база" ЕАД ще работи изцяло в полза на развитието на дружеството, за да бъдат осигурени максимално добри условия за тренировъчна и състезателна дейност на българските спортисти", съобщи Василев.