Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и началникът на Националната служба за охрана генерал-майор Данчо Дяков откриха площадка за стрийт фитнес в двора на службата.

Обектът е част от проект на НСО, който се финансира от Министерството на младежта и спорта. Общата отпусната сума е в размер на 20 000 лв., като е предвидено изграждане на площадка за стриийт фитнес и на територията на НСО във Варна. Съоръженията ще бъдат използвани от служителите на НСО за физическа подготовка, както и за тренировка на представителните отбори.

Министър Кралев благодари на ръководството и служителите на НСО за работата им, която е изключително отговорна и тежка.

Снимка 388156

Източник: ММС

Началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков благодари на министъра и му връчи грамота за принос и заслуги към дейността на службата.

"Това е първото ново нещо, което се случва в НСО през последните години. Без Вашата ангажираност и воля тази площадка нямаше да се превърне в реалност", каза генерал-майор Дяков.

Снимка 388155

Източник: ММС

На събитието присъстваха още заместник-началникът на Националната служба за охрана полковник Емил Тонев, съветникът на министър Кралев Гошо Гинчев и служители.

Министър Кралев: Спортните съоръжения на Витоша ще останат за столичани и след Олимпиадата

Министър Кралев: Спортните съоръжения на Витоша ще останат за столичани и след Олимпиадата

Несъответствията в законодателството са пречка пред домакинството ни на Зимните младежки олимпийски игри