Какво е вашето мечтано пътешествие? Това може да е екскурзия до морето, изучаване на нов град или планинска местност, а защо не и изпълнено с приключения пътуване без предварително планирани цел и посока. При всички положения ще е необходима организация по отношение на бюджет, багаж и транспорт. Организацията на едно истинско пътешествие коства немалко усилия, но пък дава многобройни ползи и вероятно най-доброто от безценните седмици годишен отпуск.

Какво по-хубаво от това да влезеш в ролята на откривател с карта в ръка, да се скиташ безцелно из уличките на непознат град, да опитваш различни ястия от местната кухня. Наличието на собствен автомобил безспорно ще осигури независимостта при подобен род пътешествия. В случай, че не разполагате с такъв, съществуват много опции като наемането на кола и ползването на обществен транспорт.

Възможност за осъществяване и на най-смелите планове предоставя 66-ти тираж на Спорт Тото, който ще се осъществи на 16 август. Във фаворитката на поколения участници игра "Тото 2 - 6 от 49" се очаква джакпотът да достигне 3,600,000 лева.  Шест познати числа в "6 от 42" са напълно достатъчни да бъде грабната сумата от  1,000,000 лева. Участие в "Тото 2 - Зодиак" с минимален залог от 80 стотинки води до печалби до 3,000,000 лева. С такива средства може да се планира и осъществи не едно пътешествие. Играта "6 от 49" предоставя още една допълнителната възможност за придобивка - късметлия ще предприеме мечтаното пътуване с чисто нов Jaguar E-Pace.

На десетгодишна ежемесечна почивка на стойност 1200 лева ще се радват трима щастливци, избрали талон за моментната лотарийна игра "Ваканция без край". Всяко решение правилно - доверете се на интуицията си и изберете своето мечтано пътуване. Повече за игрите на Спорт Тото може да научите в тото пунктовете или на www.toto.bg.