2015-а година беше силна за предлагащите онлайн залагания и за тези, които обичат да правят прогнози.

Потребителите обаче винаги имат нужда от подобрения в букмейкъра, на който са се доверили, иначе веднага ще го сменят с друг. Именно по тази причина, водещите компании в залаганията нямат право на грешка и през 2016-а ще трябва да продължат да предоставят най-добрите условия, за да запазят и увеличат позиции.

Говорейки за българския пазар, тук почитателите на залозите са свикнали с няколко букмейкъра и със сигурност тези компании ще дадат всичко от себе си, за да впечатлят в идните месеци.

Един от тези букмейкъри е Bet365, който макар да е затворил регистрациите си за българи, е всеизвестен с високите коефициените, достъпните бонуси и може би най-добрата конзола за игра на живо. Истината е, че Bet365 затвори регистрациите за нашенци, докато уреди лиценза си за букмейкър в България, когато отново ще ги отвори. В същото време всички, които вече имат регистрации в Бет365, могат да продължат да се възползват от предложенията на компанията през 2016-а година.

Друг букмейкър, който е изключително популярен сред българите, е Sportingbet. Компанията е изключително позната на родния фен на прогнозите от доста години и не си позволява да изпусне верния път към България. Sportingbet също предлага отлични възможности за игра на живо, а интерфейсът в бяло и синьо позволява на залагащите възможно най-лесно правят залаганията си в интернет. Коефициентите са конкурентни, а съпортът и сайтът изцяло са на български. Операторите се опитват да решат всеки поставен проблем и от това естество проблеми надали ще имате. В България има няколко сайта, които споделят работещ линк за Спортингбет, като един от най-известните е Betenemy.com

Не трябва да забравяме и Betfair. Изключително иновативна компания с доста бонуси за всякакви спортове. Betfair наскоро се обедини с Paddy Power, като според много специалисти, новата компания ще е най-голямата на пазара, задминавайки дори огромните печалби на Bet365. Сливането със сигурност ще е причина и за нови промоции от страна на гиганта, който ще се опита да промотира новата марка по възможно най-добрия начин. Борсата на Betfair също не спира да се развива и все повече почитатели на залозите проявяват интерес към нея.

Последния букмейкър, който ще споменем, е родният Efbet. От фирмата са си поставили амбициозната цел да се конкурират с целия свят и това си личи по високите коефициенти. Друг плюс са спортните барове, които марката има в цялата страна и са идеално място за феновете. Съпортът там също е на отлично ниво, а съвсем скоро компанията ще предлага и опцията кеш аут, която е достъпна в съвсем малко други букмейкъри.