В среща от четвъртия кръг от първенството на България по хокей на лед отборът на ЦСКА победи Левски със 7:5 (3:2, 1:1, 3:2).

Така "червените" на практика спечелиха сребърните медали.

Кирил Ходулов се отличи с три гола, а по един реализираха Красимир Монов, Йовко Терзиев, Ивайло Дилков и Атанас Атанасов. За Левски точни бяха лекарят по pрофесия Георги Маждраков - 2 гола, както и Мирослав Павлов, Георги Димитров и Александър Гарибов - по 1.

103 минути наказателно време - 71 за ЦСКА и 32 за Левски. И в този мач не се мина без инцидент. Този път в антигерой за ЦСКА се превърна техният треньор Ивайло Велев. В средата на втората третина без основателна причина Велев в цивилно облекло нахлу на леда, искайки промяна на съдийско решение, което бе в ущърб на неговия тим.

Велев отиде до главия съдия Диньо Кръстев и настоятелно поиска да си промени решението и да отсъди това, което самият треньор смята за правилно. За това си деяние Велев бе отстранен до края на срещата.

За първи път в историята на родния хокей човек в цивилно облекло си позволява да влиза на леда, да иска обяснения и да повлиява на решения.

Начело във временното класиране е Славия с 20 точки, пред ЦСКА - 12, Левски - 8 и Спартак - 0.