Лек автомобил BMW X5 и парични премии за 100 000 лв. очакват печелившите

Голямата награда в GRANDE Бонус играта на WINBET - лек автомобил BMW Х5, ще намери своя собственик в тегленето на печелившите от играта на 1 януари 2022 г.

В това теглене ще бъдат разпределени и 60 парични премии на обща стойност 100 000 лв. - най-голямата сума на седмичните награди в тази игра досега. Най-голямата парична премия ще достигне 30 000 лв.

В GRANDE Бонус играта на WINBET участват всички клиенти на сайта winbet.bg без никакво допълнително усилие или разход, като просто се забавляват с предпочитаните от тях игри и развлечения на сайта.

В зависимост от своята игрална активност, клиентите могат да спечелят талони за участие в тегленето на наградите - парични премии, смартфони и таблети, както и ежемесечната Голяма награда. Колкото повече талони имат участниците, толкова по-голям е шансът им да спечелят някоя от страхотните награди в GRANDE Бонус играта на WINBET.

Oт старта на играта през октомври досега, над 700 клиенти на сайта winbet.bg спечелиха парични премии, предметни награди - смартфони iPhone 13 Pro и таблети iPad 9, екзотично, петзвездно приключение в Дубай и лек автомобил BMW X2.

Играта обаче няма да приключи с тегленето на печалбите на 1 януари. През първия месец от 2022 г., всички нови и настоящи потребители на сайта winbet.bg отново ще могат да се включат в GRANDE Bonus играта, като и този път ще се състезават за още внушителни премии.

Пълните условия и правила на GRANDE Бонус игра на WINBET са публикувани тук.