Есента настъпва с пълна сила, а природата започва да ни радва с богатството си от багри.

Сега е моментът да се възползвате от умерените температури и да започнете своите активни занимания със спорт.

Възможностите са много и е въпрос на личен избор, дали ще предпочетете да се насладите на планински туризъм или ще посетите най-близката фитнес зала.

При всички положения активните физически упражнения ще стимулират хормона на щастието, а красотата на цветовете и заобикалящият свят гарантирано ще допринесат за успеха на тази полезна и необходима за организма дейност.

Спортът е емоция, която може да ви зареди с положителна енергия независимо дали се причислявате към категорията на активно спортуващите или подкрепящите своя любим отбор пред телевизионните екрани, в спортната зала или на стадиона.

Един от начините да допринесете за развитието му в родината ни е участието в игрите на Спорт Тото.

Вече 63 години тотализаторът подкрепя спорта, а изминалата седмица бе изпъстрена със събития и печалби за най-запалените сред неговите почитатели.

Играта "6 от 42" направи жител на Каварна по богат с 1 241 872 лева, а участник в "6 от 49" спечели крупната сума от 100 000 лева от "Втори тото шанс".

Това им осигурява посрещането на есента и предстоящите зимни празници със спокойствие за тяхното финансово състояние.

Късметлия от Огняново ще се радва на есенни панорамни гледки от комфорта на своя автомобил, спечелен чрез жребий в 78-ми тираж.

Изненадите от Спорт Тото ще продължават и през настъпващия месец. Още в първия ден на октомври, в 79-и тираж, ви очакват джакпоти за 6 890 000 лева.

Първенство държи сумата от 3 350 000 лева в най-популярната игра "6 от 49". Правилно прогнозирани 5 числа редовно носи крупни суми на предпочитащите "Тото 2 - 5 от 35".

За най-запалените фенове, участници в програмата за лоялни клиенти "Тото Клуб", е предвидена есенна реколта от 10 печалби по 1000 лева.

Шанс за придобиването им имате до 29-ти октомври. В случай, че се отдадете на спорт, може успешно да го съчетаете с финансово благополучие, като се отбиете в най-близкия тото пункт. За да сте в крак с новините следете социалните мрежи и сайта www.toto.bg.

112 години след провъзгласяването на независимостта на България, късметлия от Каварна спечели над 1 милион лева и стана 112-ия тото милионер!

112 години след провъзгласяването на независимостта на България, късметлия от Каварна спечели над 1 милион лева и стана 112-ия тото милионер!

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти