Наставникът на Спартак (Варна)- Васил Петров, даде мнението си след тежката загуба на своя тим от Левски. "Соколите" отстъпиха с 0:5 на "Герена", а според специалиста вторият гол е бил ключов за развръзката на срещата.

"До първия гол стояхме добре. Тактическият замисъл и дисциплина, които исках, се наложиха. Момчетата се справиха добре, макар че не липсваше креативност в атака, не знам доколко и липсата на класа играе роля. След втория гол нещата рухнаха, силите се изчерпаха и така се стигна до този резултат.

Нашият преход е година и 8 месеца от третото ниво на футбола ни, през второто до първото. Основните момчета се запазиха. Ние сме реалисти, просто трябва много работа. Честно казано очаквам още нови попълнения, с които се надявам да дойде качество, сработване и работа.

Лошо стечение на обстоятелствата беше миналата загуба от Славия. Може би ако не бяхме загубили тогава, сега щяхме да гледаме по друг начин, дори и след тази загуба днес. Разбира се, че не е нормално да паднем с толкова, защото ние се борим за всичко. Задължителна е победата срещу Пирин в другия кръг, защото след това следва мач с Лудогорец и да не се получи някакъв срив. Надявам се следващата седмица да имаме друго лице.

Момчетата стояха добре днес, ако на полувремето беше равен резултата, може би щеше да е друго самочувствието ни. Вторият гол пречупи нещата. Гледам да работим правилно, изглеждахме добре в защита, във фаза атака ни липсваше креативност", заяви Петров.

Левски - Спартак (Варна) 5:0 в мач от efbet Лига

Зрелище в събота вечер! Левски прегази Спартак (Варна) за първа победа през новия сезон

"Сините" разгромиха новака с 5:0, Бари и Кръстев блестят с по два гола