Старши треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров коментира предстоящия ¼-финалите в турнира за SESAME Купа на България срещу Лудогорец.

Двубоят ще се изиграе на 4 април (вторник) от 17:00 часа на "Хювефарма Арена".

"Срещу такъв дразнител като Лудогорец ще играем да спечелим. Ще подходим максимално сериозно, нашата единствена цел е победата", обяви Димитров.

"Формулата за победа е да вкараш повече голове от опонента, колкото и несериозно да звучи. Лошото е, че тези прекъсвания влияят на спортната форма на всички отбори. Имаме двама наказани. Това са Виктор Митев и Божидар Васев. Иван Йорданов пък няма да играе заради договорката с Лудогорец. Имаме няколко човека, които висят с картони, но ще преценим как и дали ще ги използваме, защото следващите ни мачове са много важни", продължи Херо.

Херо без победа в Разград, ще опита да превземе "Хювефарма Арена" с трети отбор

Херо без победа в Разград, ще опита да превземе "Хювефарма Арена" с трети отбор

Досега в кариерата си Херо не е печелил срещу орлите в Разград

"Дани Начев тренира от два или три дена при нас и аз не знам неговото функционално състояние. За мен този двубой не с нищо по -различен от останалите, аз не подценявам нито един мач, дори да е контролен", заяви старши треньорът на Спартак Варна.

"Последната седмица имахме по-тежки натоварвания, но ние сме в такъв етап. Виждам подобрение в организацията на нашия отбор. Вижда се основата и предпоставките за бъдещето. Концентрацията ни е насочена да останем в efbet Лига, разбира се, минават мисли и за бъдещата селекция, но основната цел ни е да спечелим всеки следващ мач", коментира Херо.

Относно представянето на националите в първите два мача от квалификациите за Евро 2024 Херо заяви:

"Ние българите сме в двете крайности. Първо величаехме победите над Гибралтар и Северна Македония, а сега се обявяваме против треньора. Смятам, че трябва да се даде време. Не приемам подмладяването на националния отбор. Трябва да бъдат повикани най-добрите играчи за националния отбор, но аз съм последният човек, който трябва да коментира", завърши Димитров.