Треньорът на Спартак (Варна), Георги Иванов - Геша, остана доволен от положения труд от футболистите, но призна, че малките детайли са коствали точките при поражението с 0:1.

"Не ни достигна това, че в началото бяхме разколебани. След това увереността пред гола изчезна. Допуснахме глупава грешка за дузпата. Положиха усилия футболистите, но дребните детайли объркаха сметките", започна Иванов.

Ботев (Враца) победи Спартак (Варна) с 1:0 в efbet Лига

Ботев (Враца) закотви Спартак (Варна) на дъното в efbet Лига

Единственият гол в мача беше от дузпа

"Трудно е с 3 тренировки да се промени нещо, което се наслага две години в Спартак. Опитахме се да имаме по-стабилна защитна основна, по-широка атака. Понякога забравяхме това, което говорихме и се лутахме между новото и старото. Трудът и физическото себераздаване дават оптимизъм за бъдещето".

"Един уважаващ себе си отбор не трябва да допуска с лека ръка голове. Опитахме да внесем стабилност в играта и лека-полека ще се надявам да се подобрят нещата. Доколкото знам ръководството преговаря с други хора. Аз бях инцидентно включен. Нищо не се знае. Ако направим 1-2 победи, може и да се промени ситуацията. Подробности не мога да дам, но името на Херо говори за себе си. Ако се стигне до разбирателство, това ще е показателно за нивото и амбицията на клуба", завърши той.