Шефът на ПФК Созопол Румен Димов обяви, че целта минимум в следващите 3 мача е спечелването на шест точки. Той коментира, че отборът е в криза на резултатите и очаква това да се промени.

"Загубихме в три срещи поред. Това се отрази негативно и на класирането ни. Преди това бяхме в серия от пет мача без загуба. Криза на резултатите. Работим всички, за да излезем от това положение. Очаквам и се надявам в следващите три мача да вземем шест точки. Ако това стане, ще зимуваме по-спокойно. Вече мислим и за селекция. Правим анализи и ще вземем отношение. През лятото в отбора имаше доста промени. Напуснаха играчи, привлякохме други. Имаме и едно сериозно подмладяване. Във Втора лига е трудно само с млади футболисти. Търсим някакъв баланс, вярвам че ще го намерим. Не приехме оставката на Маргарит Димов, защото не искаме да действаме по инерция. Знаем той какво дава, как се труди и колко милее за клуба.

Надявам се да останем в професионалния футбол. Вече дълги години играем там и мисля, че на Созопол не приляга да бъде в по-долна дивизия. При нас обаче нищо не е на всяка цена. Всеки работи и дава от себе си, за да се развиваме". коментира Димов за колегите от "Кота спорт".

Ръководството на Созопол не прие оставката на треньора

Ръководството на Созопол не прие оставката на треньора

Маргарит Димов ще продължи да ръководи тима