Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира предстоящия мач с Берое. Битката е днес от 18:45 часа. Според специалиста двата тима ще предложат тактическо надлъгване.

"Берое изпусна 4-5 стопроцентови положения срещу Черно море, който имаше много късмет. Гледах ги и на лагера в Банско. Разполагат с много добри футболисти. Играят бързо. Ще се лъжем с тях", сподели Заги пред "Тема Спорт".

Славия завършва селекцията с нападател

Славия завършва селекцията с нападател

"Белите" имат големи проблеми пред гола

"Имаме проблем с реализирането на положенията. Срещу Ботев създадохме немалко ситуации, владеехме инициативата, но не успяхме да вкараме. А трябва да започнем да ги оползотворяваме. Ботев не ни изненада с нищо. Говорихме с момчетата как играят, как могат да ни отбележат и точно така се случи, за съжаление", добави сръбският специалист.

Днес той отново няма да разчита на левия краен бранител Венцислав Керчев. Той бе привлечен през лятото от Ботев Враца, но получи травма на странични връзки.

Така Загорчич отново ще заложи на французина Людовик Соарес, който прави добро впечатление. "Не знае английски, но е много интелигентен играч и бързо се вписа. Двете последни попълнения също са класни футболисти", заяви още Заги.