Златомир Загорчич бе много доволен от успеха на Славия с 1:0 над Лудогорец. Специалистът коментира, че отборът му заслужено е спечелил трите точки и допълни, че се надява играчите му да продължат да държат това ниво, а да не се възгордяват твърде много.

"Раздадохме се на терена през цялото време. Говорихме в съблекалнята, че трябва да имаме търпение. Знаехме, че ще имаме положения и ще можем да вкараме. Заслужено спечелихме мача. Младите футболисти сами се налагат - с тренировките и това, което показват. Тези момчета показват страхотно отношение и си заслужиха местата. Не искам да коментирам съдийството.

Дори и като останахме с 10 души футболистите продължиха да показват, че искат победата и да се раздават. Надявам се да продължим да играем по този начин, да се опазим от контузии, наказания. С времето се надявам, че ще трупаме самочувствие. Сега почваме да се готвим за мача за Купата на България срещу Марица Пловдив. Имаме добри футболисти и няма за какво да се притесняваме.

Трудно е да се изкачиш, но е много лесно да паднеш. Трябва да задържим концентрацията възможно най-дълго и да повярваме във възможностите си. Със сигурност самочувствието на играчите ще се повиши, но е много важно в каква посока ще отиде - не трябва да си мислят, че са някакви страхотни играчи, които да постигнали много", каза Заги.

Славия - Лудогорец 1:0 в мач от efbet Лига

Изненадата е факт - храбра Славия пребори Лудогорец и ВАР за престижен успех в efbet Лига

"Белите" надвиха шампионите с 1:0, делят първото място с Ботев (Пд)