Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след победата с 3:1 над Хебър у дома. Специалистът заяви, че успехът е бил много важен за отбора.

"За момчетата беше много важно да спечелим мача. Това много ме радва. Стартирахме много добре, започнахме с агресия и много ситуации.

Славия победи Хебър с 3:1 в мач от 29-ия кръг на efbet лига

Славия срази вял Хебър

Ето подробности

Трябваше да отбележим и повече голове. След това имаше малко напрежение. Основното е, че успяхме да спечелим. Трудно е, когато има период без победи. Напрежението влияе върху играта. Днес беше важно да вземем трите точки", започна Загорчич.

"Аз може да съм много доволен от първите 35 минути. Можеше да отбележим и повече голове. След това дойдоха колебания. Исках да сме максимално концентрирани през втрото полувреме. Успяхме да вкараме два гола и да спечелим мача. Ние имаме атаки и по фланговете, и централно. Гледаме да правим повече различни ситуации".

Любо Пенев е бесен: Поръчките са тежки и целенасочени, вече сме на дъното на дъното

Любо Пенев е бесен: Поръчките са тежки и целенасочени, вече сме на дъното на дъното

Ел Голеадор скочи на съдиите

"Радва ме, когато младите успяват да вкарват голове. Това ни е идея - да произвеждаме млади футболисти. Още правим грешки. Явно ще ни трябва по-дълъг период да ги оправим и се надявам да успеем. Няма да коментирам комуникацията с ръководството", завърши треньорът на Славия.