Наставникът на Славия даде мнение за формата, в която се намира клубът му дни преди подновяването на шампионата:

"Доволен съм от подготовката както в Турция, така и в тук. За съжаление, валеше сняг, но така е всяка година. Просто трябва да работим, следващата седмица започваме първенството и трябва да сме готови.

Разбира се, съставът е избистрен, наясно сме кой ще започва. Сега има конкуренция в отбора, което е добре. Засега няма да вземаме нови. Младите от школата се представят добре. Те си работят с нас и се надяваме да успеят да направят пробив.

Вече свикнахме, че в този период има снеговалежи и времето е студено. Просто няма как да не играем мачове. Други хора вземат тези решения, не ги взимам аз тези решения. Ние правим това, което казват. Ние играем, без значение колко е студено, това е положението.

Винаги може повече. Не съм абсолютно доволен. Играхме на изкуствено игрище, а футболистите не са свикнали. Трябваше да сме по-агресивни, но се играе трудно срещу отбор, който се защитава с целия състав. Гледаме мач за мач. Ще направим всичко възможно да спечелим срещу Пирин и да зарадваме нашите фенове", завърши той.

Славия с убедителен успех над Балкан в последната си контрола

Славия с убедителен успех над Балкан в последната си контрола

До подновяване на мачовете в Първа лига отборът на "белите ще се подготвя в София