Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, разкри след загубата с 0:2 от ЦСКА в десетия кръг на efbet Лига, че е започнал двубоя без изявен централен нападател, тъй като Ахмед Ахмедов сутринта преди двубоя се е чувствал зле. Заги сподели, и че е разочарован от дисциплината на отбора му на терена.

"Първото полувреме беше равностойно. Да, ЦСКА владееше повече топката, но нямаха сто процентово положение, а ние имахме опасни атаки, които не успяхме да реализираме. Второто полувреме спадна концентрацията. Това, което най-много ме ядосва, е дисциплината - оставихме голямо пространство при първия гол, което ЦСКА използва много добре.

За втория гол какво да се каже?!Много добре се справят от статични положения - ръстово са много по-високи от нас. След двата гола се опитахме нещо да направим, но за съжаление не успяхме. От индивидуална до колективна грешка. Липса на комуникация и грешка на човека, който не беше на своята позиция и позволи на ЦСКА да се възползва от тази ситуация.

Ахмед Ахмедов днес сутринта беше на системи - беше му лошо. Искахме да го предпазим да не стане нещо по-лошо и затова го пуснахме за 20-25 минути.

Мога да кажа, че резервите влязоха в мача много добре, заиграха добре. Направиха ситуации, в които можехме да вкараме", сподели наставникът на "белите".

ЦСКА - Славия 2:0 в мач от efbet Лига

ЦСКА загря за Левски с победа 2:0 срещу Славия

"Армейците" си върнаха лидерството в efbet Лига