Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред журналистите на стадион "Александър Шаламанов" след равенството 2:2 на "белите" със Спартак (Варна). Той отново засегна темата с шефа на съдиите Виктор Кашай.

"Още преди мача им казах на момчетата да внимават, защото това са най-опасните мачове. Вие го знаете много добе. Противникът се затваря обикновено, играеш пред неговото наказателно поле, една контраатака и те връщат в първи клас. После изравняваш, пак ти повеждат, пак гониш.

Мога да имам претенции към съдията, но той не повлия на крайния изход на мача, ние сами загубихме две точки. Казал съм си мнението за Кашай, не значи, че то е меродавно, но има определени съдии, които са зависими - всички го знаем. Разчитах, че като става шеф на съдиите има някаква приемственост, хората от съдийството са му казали, но той решава да бъде така, както той иска.

В днешния случай съдията поемаше отговорност и отсъждаше това, което смята, че трябва да отсъди. Не спираше да гледа ВАР и МАР по десет пъти, мога да имам претенции, но в случая днес съдията не повлия върху изхода на мача, пак го казвам.

Че имаш желание да победиш, не те издига в очите, след като не си победил. Това слънце грее, ама не топли, моето момче. Тези две точки бяха много важни за нас, следващото домакинство с Черно море ще бъде още по-труден мач. Трябва момчетата да се хвърлят като юмрук, от тях да започва всичко, да се борят здраво. Случват се тези неща, Спартак (Варна) играе за собственото си оцеляване, обвинявам само нашите момчета, които не можаха да победят в тази среща", каза шефът на "белите".

Златомир Загорчич: Много борба, но не толкова качества в мача днес

Златомир Загорчич: Много борба, но не толкова качества в мача днес

Опитахме се с по-бързите хора да избягаме на тяхната защита, коментира Заги