Венцеслав Стефанов ще се принуди да увеличи бюджета за заплати на първия отбор на Славия през зимата. Целта е да бъдат привлечени попълнения, които да измъкнат "белите" от кризата, съобщава ежедневникът "Мач Телеграф".

Стефанов е уверил новият треньор Александър Тарханов, че ще има възможност да подсили тима си, макар че такава не бе дадена на Златомир Загорчич през лятото. Опитният ръководител и спортно-техническият щаб в момента отчитат тази серизона грешка.

В последно време клубът усилено продава най-добрите си футболисти и служи за добър трамплин на младите. Това привлича добри играчи на "Овча купел", но това очевидно не е достатъчно.

"Мач Телеграф" научи, че през лятото Славия се е бил договорил с няколко футболисти, но трансферите им са пропаднали, защото Венци Стефанов е отказал да дава заплати дори с 1000 лева по-високи от тези на повечето му играчи.

Сега, за да се вземат класни изпълнители ще трябва да има няколко заплати с поне 2000 евро по-високи. Не е изключено на Тарханов да бъде позволено да вземе един или двама класни чужденци.