Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира стабилното представяне на тима от началото на сезона. След 15-ия кръг белите са трети, като продължават и на четвъртфиналите за Купата, където в началото на март приемат Берое.

"От представянето на Славия съм доволен. Можеше и да е по-добре, но в някои мачове късметът ни обърна гръб, но пък в други ни покри. Имаше двубои, които сами ги загубихме. Би било добре накрая пак да сме с медали, както през 2020-а, но нивата е дълга. Продължаваме и на четвъртфиналите за купата. Дай Боже, да се класираме за евротурнирите, но само да сме живи и здрави. Пък каквото е рекъл Господ, това ще е", коментира пред "Тема Спорт" Стефанов.

Относно появилите се информации, че крилото на белите Радослав Кирилов за часове е бил футболист на ЦСКА, преди "армейците" да привлекат друг нападател от "Овча купел", Калоян Кръстев, доскорошният член на Изпълкома, бе категоричен: "Не е имало вариант Радослав Кирилов да подпише с ЦСКА преди Калоян Кръстев. Аз не съм разговарял с ЦСКА за Ради".

А затова дали могат да вземат вратаря Светослав Вуцов, който открито обяви на няколко пъти, че симпатизира на "армейците", Стефанов заяви: "Нямат толкова пари за Светослав Вуцов. Доста клубове питат за него, но няма нищо конкретно. Има време. Той да върви все така и ще излезе навън. Георги Петков ще продължи и през пролетта със Славия".