Босът на Славия - Венцеслав Стефанов използва трибуната на колегите от "Спортал", за да коментира актуалните теми в българския футбол и представянето на неговия клуб при снощното гостуване на Пирин.

"Добър мач за нас в Благоевград. Особено първото полувреме. След почивката Пирин остана с човек по-малко и момчетата трябваше да натиснат газта и да решат мача, но не се получи точно така. Целта е по-добро класиране спрямо миналия сезон. Като цяло добро начало за нас, но нивата е дълга.

Лудогорец пак е фаворит за титлата. Да, сега продават някои от най-добрите си играчи - в Бразилия, в Япония, но това не е нещо чак толкова странно. Нали знаете - като ти дават пари, взимай. През годините имаха чуждестранни футболисти, които седяха в Разград по две-три години, а после си тръгваха без пари. Тези, които сега бяха продадени, ще бъдат заместени от други добри състезатели.

Виждам един силен Левски, който сериозно се засили в последно време. Трябва да признаем, че отстраняване на ПАОК е един много сериозен техен успех. За всеки, свързан по някакъв начин с българския футбол, е добре всички български отбори да вървят напред в евротурнирите. За отложените мачове на Левски в първенството ще кажа, че ако това става без съгласието на противника, хич не е правилно. Иначе - няма проблем. Да знаете, че със "сини" журналисти трудно се спори, те винаги изкарват синьото от правилната страна.

Отборът на ЦСКА дотук не впечатлява и мисля, че няма да бъде сред фаворитите в първенството. Разбира се, както вече казах, първенството е в началото си, има още много време дори до неговото преполовяване, но това са първоначалните ми впечатления от ЦСКА. Ботев (Пловдив) започна много слабо сезона и логично отпадна от кипърците. Но всичко това се очакваше. Ботев без Тодор Неделев е това, което е в момента. Нормално", завърши шефът на най-стария софийски клуб.

Славия с победа в Благоевград

Славия с победа в Благоевград

Ето подробности