Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов заяви пред "Спортал", че фенове на Левски са влизали гратис за мача. Той говори след победата на "белите" с 2:1 над 26-кратните шампиони.

"Когато Боговете говорят, и левскарите мълчат! Цял мач не спряха да пеят глупости. Пожелавам им така да им пеят цяла вечер! Всяко куче, което ме е залаяло, е побесняло. Господ забавя, но не забравя! Много се пънеха, много лавираха, отлагат, сменят, накрая - хайде чао! Славия им изнесе лекция. Надявам се, че левскарите са си водели бележки.

Видяхте какъв мач беше - трима наши тежко контузени, но издържахме. Колко още трябваше да контузят?! И съдията издържа на натиска, макар че чак за шест минути продължение не беше. А коментаторът, дето се чуди защо не се е играло още, да си направи фуния от записките си и да си свири през нея. Глупости!

Помощникът на Заги: Очаквахме да има нерви и единоборства

Помощникът на Заги: Очаквахме да има нерви и единоборства

В крайна сметка спечелихме и съм радостен за това, споделя Кушев

Искам да попитам полицията как така при продадени общо 460 билета за мача, в сектора за гости имаше толкова хора? Влизали са левскари без билети, от техните фракции, да нямало ексцесии. Ти да видиш! Това да не са инвалиди бе? Защо ще влизат гратис? Как така? Органите да вземат отношение, какво е това нещо! Кой и защо пуска без билети хора от "София Запад"? Това е положението, моето момче.

Пяха обидни неща, нека на тях им пеят двойно такива неща - пожелавам им го! Другия път ще им докарам едно пиано за акомпанимент, защото много фалшиво пееха. И оркестър с Хасан Чинчири да им изсвири "Геренски вечери". Една лека и приспивна, с отенък от "Герена". Бог прощава, Славия не! Получиха си заслуженото. Победителите не ги съдят. Един мой приятел има утре рожден ден, тази победа я посвещавам на него", каза Стефанов.

Галин Иванов: Такива мачове изграждат характери

Галин Иванов: Такива мачове изграждат характери

Всички, които играха днес се представиха мъжки и заслужено победихме, коментира той