Наставникът на Славия - Иван Колев, сподели мнението си след равенството 1:1 с Пирин в Благоевград в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига.

"Не успяхме да отбележим втори гол и допуснахме гол от статично положение. Искам да кажа, че още от самото начало се объркаха плановете ни - главно поради терена. Изключително лош терен, който много пречеше и на двата отбора и превърна мача в битка.

В тези условия беше важно да не се допускат елементарни грешки и искам да поздравя нашите играчи, защото се постараха много. За съжаление, в градивен план беше почти невъзможно да направим нещо на този терен.

Играчите работят много сериозно и мисля, че се виждат първите резултати. Може да се радваме, че най-после излязохме от границата на тези четири точки, прибавихме една. Дано с работа да прибавим още точки.

"А" група в момента е много равностойна с много добри отбори. Арда са в подем. Така ни се падна. С Локомотив Пловдив първи в класирането, Левски кандидати за шампиони, Пирин в подем, Арда в подем - така ни се падна", завърши Колев.

Иво Тренчев: Трябва да сме доволни от равенството

Иво Тренчев: Трябва да сме доволни от равенството

"Поставили сме си висок лимит от точки"