Наставникът на Славия - Иван Колев, опита да анализира поражението с 0:2 от Левски. Треньорът призна, че ситуацията в отбора е тежка след седмата поредна загуба, но вярва, че съвсем скоро това нещо ще се промени с оглед работата на футболистите.

"Левски ни би с две еднакви изпълнения. Ние не вкарахме и губим. Второто полувреме с човек повече и в половината на Левски имахме 2-3 прекрасни ситуации за гол. Ако ги бяхме реализирали, нещата щяха да са други. Не се случи, а това показва, че намирисва на голова немощ в нашия отбор. Трябва да обърнем внимание на този компонент.

Славия е ясно, че има проблеми и най-големите са с подготовката на отбора и организацията. Мисля, че по отношение на второто играчите се постараха в последните два мача да стоят по различен начин на терена. С първото можем да подобрим леко нещата, но има и други неща. Не е сега моментът да ги анализирам.

Най-лесно е да "вадим нож" на играчи, но това е съставът. Мисля, че момчетата имат потенциал и съм убеден, че искат да излязат от кризата. Виждам поведението им в тренировките и смятам, че скоро нещата трябва да се променят", продължи той.

Славия - Левски 0:2 в мач от efbet Лига

Ранен червен картон не спря силен Левски за триумф в най-старото столично дерби

"Сините" се справиха със закъсалия тим на Славия