Вратарят на Славия - Георги Петков обяви, че цел "евротурнири" не е поставяна пред "белите" през тази кампания. Емблематичният страж сподели, че се чувства добре и все още не мисли за край на своята кариера. Бившият национал коментира случващото се в Лудогорец, Левски и ЦСКА. Ето какво каза той пред "Арена Спорт":

"Светльо Вуцов трябва да се нагажда с мен и Радо Станев, за да попива и израства. Мисля, че ме слуша. При него е важно, че е дисциплиниран и се развива. Евротурнирите не са ни поставени като цел. Важно е младите да израстват, а ако успеем, няма да откажем участие, естествено. Купата е най-краткият път към Европа. С Локомотив ще бъде труден мач. Дано го спечелим и се класираме на финала. Един такъв мач е трудно предсказуем. Очаквам Чочев да спечели "Футболист на годината". Прави разликата в българския футбол и ФК ЦСКА 1948.

За мен шампион ще стане Лудогорец. ЦСКА взимаше доста от мачовете си на късмет. Разград имат добри футболисти и ще станат №1. Левски изостана доста. Най-хубавото в Левски е присъствието на Станимир Стоилов. Той обедини половин България и хората ходят само заради него на стадиона".

Венци Стефанов: От Левски може би искат на "кабриолета" да сложат сгъваема козирка

Венци Стефанов: От Левски може би искат на "кабриолета" да сложат сгъваема козирка

"Га ядоха кифтетата, не риваха!"