Босът на Славия - Венцеслав Стефанов днес празнува имен ден, а като за "подарък" отново получи публична трибуна, от която да говори за всичко, което е грабнало вниманието му в последно време. Ето какво каза той:

"Отива си една неспокойна година във футбола, за 2022 година си пожелавам здраве и дано Славия ме зарадва с повече победи. Също така ще е добре да видим две-три нови момчета от нашата школа в първия отбор, при нас се залага на българското! Не очаквайте футболните проблеми да бъдат решени от онова момченце, дето не е почерпило никого през живота си. От него - нищо!

Славия продава Андреа Христов на клуб от Италия

Славия продава Андреа Христов на клуб от Италия

Бранителят вече е носил екипа на Козенца

Ако през 2022 година не спечелим групата, в която сме със Северна Македония, Грузия и Гибралтар, по-добре да закриваме футбола в България! Първото място в тази група е повече от задължително! Ако не сме първи, най-добре да се играе само билярд в България.

Казах вече, че идва Видовден. Винаги е така! Идва този ден и всеки плаща сметката. Ядеш кюфтета и не ревеш, тогава няма да ревеш и когато ти вземат кюфтетата. За Берое Видовден дойде, ще дойде и за другите. Всички, които са били на хранилка. Къде го има това - ТЕЦ, АЕЦ, държавна издръжка. Царско село пък сигурно ще играе само с юноши, но това е равносилно да си дарител на точки. Нищо повече. Не е грешка, че бройката на отборите в първенството се увеличи - например Спартак (Варна) върви добре и сигурно ще влязат. Дали вече имат осветление, дали теренът им ще отговаря на изискванията, това си е техен проблем. Варна е голям град. За да си на масата при големите, трябва да си облечен както трябва.

В Левски също не пискаха, когато ядоха кифтетата. А сега с тези милиони задължения какво ще правят? Защо им трябваше да си бутат стадиона и да правят там нещо като нищо! Иван Вуцов казваше, че това е грешка, но кой да го послуша човека. А Вуцата беше корифей! Такива вече няма. Левски и ЦСКА ще трябва да викат неволята през новата година - едните дългове имат, другите не знам как ще строят стадион в Борисовата градина. Инджов разбира, защото е строител. Питайте го дали е възможно това нещо и той ще ви каже.

Венци Стефанов: Колко майки искат левскарите, бе?! Не им ли стига вече!

Венци Стефанов: Колко майки искат левскарите, бе?! Не им ли стига вече!

"ЦСКА не може да има нов стадион в Борисовата градина"

Желая здраве на всички - слависти, цесекари, левскари, всякакви! Привържениците на Славия са многобройни и са интелигентни! Има ли интелигентен софиянец, славист е. Това е истината", заяви босът на най-стария столичен клуб.