На заседание на Управителния съвет на БФ Волейбол беше утвърден нов формат за провеждане на първенството на Национална волейболна лига - мъже - Суперлига за сезон 2021/2022 година.

Приетият нов формат е по предложение на мнозинството от волейболните клубове-участници в първенството на Суперлигата. Управителният съвет прие и изменения в Правилниците на НВЛ, свързани с администрирането на първенството.

Хебър с трансферен удар - взе Мотора

Хебър с трансферен удар - взе Мотора

Емануил Манев ще играе за тима от Пазарджик

На заседанието на УС на БФВ беше допълнен и съставът на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) - мъже, и на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) - жени, както и на Правната комисия, и на Дисциплинарната комисия към Управителния съвет на федерацията.

Управителният съвет на БФВ взе решение за откриване на процедура за избор на кандидат за поста председател на Съдийската комисия.

Бяха утвърдени и промени във финансовия план към договора на федерацията с ММС, както и бе актуализиран Международният спортен календар на БФВ. Приет бе и годишният финансов отчет за 2020 година на "Волей Промошън" ЕООД. Беше взето решение за размера на финансовото подпомагане на отборите-участници във финалите на Държавните първенства за подрастващи за сезон 2020/2021. Сдружение "Волейболен клуб Енерджи" - Варна бе прието за член на БФВ.