Старши треньорът на Септември - Светослав Петров говори след равенството с Хебър (Пазарджик) в мач от 17- ия кръг на efbet Лига.

"Разочарован съм. Много съм разочарован, защото дори не се доближихме до това, което искахме и имахме като план за мача и най-вече до качествата, които имат футболистите. Може би е моя грешката в това. Ще я отчета и се надявам да коригирам нещата, които не ми харесаха.

До гола, може би контролирахме играта, имахме ситуации, но не успяхме. Всеки бърка. Много грешни решения, прибързване, нямахме този контрол, който искахме. Знаехме, че Хебър ще се прибере и ще чака наша грешка. За съжаление ни наказаха. Пак ме е яд, че прекалено много непредизвикани грешки имахме в организацията на атаката. За съжаление не успяхме да победим", сподели той.

"Със сигурност ако бяхме отбелязали първи гол, мачът щеше да тръгне в съвсем друга посока. Но пак казвам, футболът е игра на грешки и голове. Отбелязали са ни...окей, просто трябваше да продължим да играем по начина, по който играхме до техния гол.

Да следваме плана, който имахме за мача. Не се получиха нещата, понакъса се играта и пак казвам, имахме много непредизвикани грешки, което не е присъщо за нас, грешката е в мен. Аз ще си извлека изводите", завърши Светослав Петров.

Септември и Хебър (Пазарджик) завършиха 1:1

Септември и Хебър (Пазарджик) не излъчиха победител в интригуващ двубой

Двата отбора не се победиха