Изкаралият пробен период в първодивизионния Септември хърватски полузащитник Петар Чуич е одобрен от старши треньора Светослав Петров, съобщава "Дспорт".

На дефанзивния полузащитник ще бъде предложен договор и ако условията в него бъдат одобрени от футболиста и агентите му, то той ще остане официално футболист на софийския тим.

Старши треньорът Светослав Петров пусна Чуич в последните контроли, тъй като изпитва нужда от заместник на преминалия в Левски Асен Чандъров, който играе на същата позиция - дефанзивен халф.

Септември е в долната част на класирането и основната цел пред отбора ще бъде неговото оцеляване в efbet Лига. Това коренно променя отношението към първенството, защото през есента собственикът Румен Чандъров искаше да бъдат налагани млади и перспективни футболисти, които да покажат своите качества и да бъдат продадени на по-класни отбори. Сега самият Чандъров заяви, че пред отбора предстои трудна пролет и целта е само и единствено запазването на мястото му в елита.

Септември София играе на 7 февруари (вторник) от 14:30 контрола срещу Левски. Септемврийци подновяват сезона срещу Арда Кърджали в неделя (12 февруари) от 12:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

Украинци разпиляха Септември (София)

Украинци разпиляха Септември (София)

За футболистите на треньора Светослав Петров предстои още една контрола