Юбилейното 20-то издание на бойната галавечер SENSHI, започна с категорична българска победа. Огнян Мирчев надви сърбина Урош Нешкович с единодушно съдийско решение в категория 70 кг. KWU FULL CONTACT. Бойците осъществиха кървава балканска битка на ринга в "Двореца на културата и спорта" във Варна, която бе белязана с нокдаун в третия рунд.

Огнян демонстрира самочувствие и стартира много агресивно срещу сръбския си опонент. Мирчев беше особено активен с дясната си ръка, а защитата на Нешкович трудно удържаше под този офанзивен напор. Вторият рунд продължи със зрелище в балканското съперничество. Нашият сънародник не спираше с комбинациите, но пък в отделни моменти допускаше неточности в защита и Нешкович го контраатакуваше с доста тежки удари.

Големият пробив в мача дойде 33 секунди преди края на мача, тогава ритник в областта на черния дроб направи така, че съдията да отсъди нокдаун в ущърб на Нишкович.

Огнян Мирчев е световен вицешампион по кикбокс за юноши, европейски шампион за 2022 г. К-1 при мъжете, победител в четвъртата световна купа по кикбокс за юноши, двукратен балкански шампион по кикбокс и 18-кратен шампион на страната. Той се би и в първата бойна галавечер SENSHI през вече далечната 2019 година.

Урош Нешкович e европейски шампион на WAKO от 2023 г., балкански шампион на WAKO от 2022, като има 2-ро място на световен шампионат за юноши на WAKO - 2022 г. и 2-ро място на WAKO Младежко европейско първенство K-1 в категория 63.5 кг през 2021 година.

Ето как се разви бойното шоу SENSHI 20!
на живо

Ето как се разви бойното шоу SENSHI 20!

Професионални бойци от 15 държави ще покажат уменията си на ринга в различните правила на веригата - KWU FULL CONTACТ, KWU SENSHI и KWU OPEN