Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти смята, че в днешно време съдийството е на много по-високо ниво от това преди години. Специалистът е на мнение, че в наши дни ако някой рефер е отсъдил неточно, то е защото просто е допуснал грешка.

"Виждам, че тяхната задача е много трудна. ВАР помогна много, особено със засадите. Но е факт, че субективните решения могат да доведат до противоречия. Но ако сравним сегашното съдийство с това от 80-90-те години, то вече няма корупция. Да, понякога реферите не отсъждат точно, но то е просто защото са допуснали грешка. Като цяло съдийството в Европа се подобри значително.

Много харесвам системата 4-2-3-1, особено в дефанзивен аспект. Понякога Модрич играеше в нея като човека зад нападателя, а друг път тази роля изпълняваха Асенсио и Родриго. На Родриго му харесва, защото той е идеален за този пост.

Едер Милитао е един от най-добрите централни бранители в света. Когато е съсредоточен, той умее да се справя с всичко: с изнасянето на топката, ситуациите едно на едно и т.н. Освен това той е бърз, стреля силно и е агресивен", каза Анчелоти.

Дани Олмо ще включи освобождаващи клаузи за Барселона и Реал

Дани Олмо ще включи освобождаващи клаузи за Барселона и Реал

Ето за колко пари