Председателят на БОК Стефка Костадинова се срещна с българските олимпийци в ПьонгЧанг. Тя поздрави лично всеки един от тях и им пожела успех в предстоящите състезания. 

"Искам да ви дам цялата сила, която имам. Ето че дойде време за най-истинските и престижни стартове. Всеки един от вас вече е победител щом е тук на Олимпиадата, сред най-добрите в света. Вие преминахте тежки квалификации и пресявки и в ПьонгЧанг можете само да спечелите. Искам да ви окуража, да ви пожелая да сте силни и горди като българи. Стартът е равен за всички, ще ви подкрепяме всячески, целият български народ ще бъде с вас. Желая ви успех и късмет в предстоящите стартове. 

Олимпиадата в ПьонгЧанг започна! Откриването на Игрите впечатли (ВИДЕО+СНИМКИ)
на живо

Олимпиадата в ПьонгЧанг започна! Откриването на Игрите впечатли (ВИДЕО+СНИМКИ)

В програмата на форума влизат четири нови състезания

Снощи бяхте най-красивите на стадиона по време на дефилето на нациите. Всички ме поздравяваха в официалната ложа за начина, по който изглеждаше нашата делегация на парада и пожелаваха успех на България", заяви Костадинова.

Снимка 339415

Източник: bgolympic.org

Поздравления към олимпийците отправи и собственикът на Левски Спас Русев. На срещата в олимпийското село присъства и генералният секретар на БОК Белчо Горанов.

Босът на Левски Спас Русев "откри" Олимпиадата в ПьонгЧанг

Босът на Левски Спас Русев "откри" Олимпиадата в ПьонгЧанг

Изгледа церемонията на живо