Спортният директор на ПСЖ Леонардо отново отправи нападки към Реал (Мадрид) заради отношенията на клуба с Килиан Мбапе. По неговите думи от испанската столица в продължение на години работят върху привличането на нападателя, докато той има действащ договор с ПСЖ. Бразилският директор в парижкия клуб призова за наказания срещу Реал.

Майката на Мбапе: Килиан преговаря за нов договор с ПСЖ

Майката на Мбапе: Килиан преговаря за нов договор с ПСЖ

"Всичко върви добре"

"Отричат, но смятам, че Реал Мадрид работи от доста време върху привличането на Мбапе като свободен агент. В продължение на две години говорят публично за Килиан. Това трябва да доведе до наказание", обясни Леонардо.

"Виждам липса на уважение към Мбапе. Той не е нормален футболист, а е сред най-добрите в света. Треньорът, директорите и футболистите на Реал не спират да говорят за него. Смятам, че това е част от плана им", допълни той.

Леонардо беше категоричен, че от ПСЖ не са установявали контакт с Джанлуиджи Донарума преди изтичането на договора му с Милан.

"Не сме разговаряли с него преди юни месец. Започнахме разговори с Донарума, когато вече беше свободен агент след изявлението на Паоло Малдини".