Новият собственик на Пирин Гeoрги Спасов изригна след изпадането на тима от елита. Той излезе с пост в социалните мрежи.

"Бях решил да не отговарям на малоумщината, която се изсипва по наш адрес след изпадането от Първа лига, но всяка простотия трябва да има някакви граници. Направихме всичко възможно и зависещо от нас отборът да остане. Заплатите на играчите се плащаха абсолютно навреме, заработените премии се даваха на следващия ден. За решителните мачове се обявиха двойни възнаграждения. Е, не успяхме. Въпреки това и през ум не ми мина да се отказвам.

Вечерта след мача с Локо София бях на стадиона до 3:30 сутринта, за да правим план как най-бързо да се върнем където ни е мястото. И това нещо ще стане, аз колата в калта няма да си оставя. До всички, които се опитват да трупат политически дивиденти на гърба на Пирин - внимавайте, познавам ви! Повечето ми дължите и пари! Оставете отбора на мира, оставете хората, които работят в него, на мира, защото ви обещавам, че ще ви разгоня фамилията", написа Спасов.