В деня, в който Международният олимпийски комитет обяви първите в историята си надпревари по виртуални спортове, WINBET стартира своя WINBET OPEN Virtuals Tournament с общ награден фонд 10 000 лв.

За участие в него се признават всички залози, поставени за събития в секция Виртуални на платформата winbet.bg от 23 април до 29 април 2021 г. Всеки регистриран потребител на платформата, направил такъв залог, автоматично участва в турнира, като няма ограничение на броя на залозите, тяхната стойност и коефициентите, при които са направени.

Какви са шансовете Мария Бакалова да спечели първи „Оскар” за България? WINBET казва: Възможно е, но под условие

Какви са шансовете Мария Бакалова да спечели първи „Оскар” за България? WINBET казва: Възможно е, но под условие

Вижте шансовете ѝ

На базата на печалбата от тези залози, участниците ще събират точки за класирането в турнира, които ще определят носителите на ежедневните награди и победителя в генералното класиране на турнира. Точките ще се изчисляват като произведение от постигнатата нетна печалба от направените залози и коефициента, при който са поставени залозите.

Премията за завършилият на първо място в дневните надпревари е 500 лв., а премията за победителя в генералното класиране е чудесните 2000 лв. Класирането за съответния ден, както и крайното (генерално) класиране ще бъде публикувано на winbet.bg.

Всички подробности за правилата на турнира са публикувани тук.

WINBET отваря BONUS BOX за всички нови клиенти

WINBET отваря BONUS BOX за всички нови клиенти

До края на април - 100% бонус при първи депозитза новите потребители на winbet.bg

Виртуалните спортове, предлагани от WINBET, включват футбол, бейзбол, тенис, моторни спортове, баскетбол, конни надбягвания и гонки с кучета. Всеки от тях представлява компютърно моделирана игра, чийто изход се изчислява от сложен математически алгоритъм. Игрите са базирани на статистически данни от реалните спортове и се визуализират с помощта на 3D графики и анимации.

Предимствата на залозите на виртуални спортове са много, но ето най-съществените от тях: Първо, обхватът на предлаганите пазари (победител, хендикап, точен резултат, общо в мача и т.н.) не се различава по нищо от реалния спорт. Второ, за разлика от реален футболен мач, който продължава 90 минути плюс добавеното време, виртуалното му издание трае точно две минути, на всеки 220 секунди стартира нова среща и по този начин за едно денонощие се изиграват няколкостотин. И трето, дори не е необходимо играчите да разбират от конкретния спорт, а могат просто да се доверят на усета си.

Игралните зали на WINBET отново отварят врати на 16 април

Игралните зали на WINBET отново отварят врати на 16 април

Обектите ще работят при пълно спазване на противоепидемичните мерки