Всички мъже изневеряват, но не всички ги хващат. Когато нещата са изпипани добре, няма усложнения, огорчения и болка. Това е разлика, върху която си струва да се разсъждава.

Разбира се, има мъже, които са склонни да останат верни на една жена дълго време. Други не пропускат сгоден случай да забият флагчето където и да е. Оказва се, че представителите на различните зодии имат типово поведение при забежка. Не че може да ги спрете, но поне ще разберете какъв валс се играе. Бъдете нащрек, формалните белези имат значение.

Овен
Стойко Сакалиев
футболист, 25 март 1979 г.

Докато е влюбен, на Овена не му минават мисли за изневяра. Чувството го обхваща изцяло, не остава място за друго увлечение. Обсипва ли ви с подаръци и внимание, не се съмнявайте в неговата вярност. Заострете вниманието си, когато започне да обръща внимание на други жени. Това е сигурно доказателство, че вече не сте му интересна. Овенът обикновено признава изневярата - той не умее да лъже и може да изрече с лекота и най-жестоката истина. Неверният Овен е доволен от себе си и не оставя нито стотинка на бившата голяма любов - в края на краищата за него тя е грешка.

Телец
Иван Славков
бивш шеф на БОК и БФС, 11 май 1940 г.

Този мъж като цяло не е Казанова и не си губи ума толкова лесно. Не бърза с избора на истинската жена и ако сте разбрали, че не сте единствена за него, значи просто сте били обект на проучване. Имайте предвид, че за разлика от много други мъже, Телецът не се гордее със своите победи, те по-скоро го огорчават, тъй като всяка от тях се превръща в доказателство за това, че все още не е намерил единствената, забележителната и несравнимата. Сигурен показател за изневяра е усилващата се с всеки ден мрачност. Мъж с очи на страдалец, който не пропуска възможността да оцени краката на минаващите покрай него дами - това е изневеряващият Телец.

Близнаци
Пламен Константинов
волейболист, 14 юни 1973 г.

Най-сигурният показател за изневярата на Близнаците е постоянството. Няма нищо чудно в това. Спомнете си как съвсем неотдавна той ви е изненадвал ежедневно, как не се е изморявал да преобърне живота ви с краката нагоре. Тогава само вие сте билr в мислите му. Когато решите, че това вечно дете, мъжът Близнаци, е улегнал, възмъжал и се е вразумил - значи той вече е станал дете за някоя друга.
Близнакът лъжец се различава от тъжния Близнак по лукавото пламъче в очите му.

Рак
Паоло Малдини
футболист, 26 юни 1968 г.

На Рака не му се отдава лесно да изневери, понеже много му се иска да бъде идеалният семеен партньор - верен, любящ и надежден. Освен това той осъзнава колко е болезнено, когато се почувстваш предаден, и не желае да причинява страдание на съпругата си, която никога не му става напълно безразлична. Ако новото увлечение го е връхлетяло неочаквано, той търси решение, което устройва всички страни и с охота прехвърля отговорността за случващото се на някой друг. Неверният Рак тъгува, оплаква рухването на надеждите си за щастие, което е било толкова възможно, и не се решава да предприеме решителни стъпки. Тъжен и потаен, той никога не обвинява себе си.

Лъв
Роджър Федерер
тенисист, 8 август 1981 г.

Лъвът не умее да крие изневярата - с всяка своя избраница се гордее и хвали. Лъвът смята за свой дълг сам да съобщи за изневярата - обикновено на представителите от този знак не им липсва доброжелателност. Неверният Лъв е доволен от себе си, тъй като е попълнил списъка си със завоевания, а в своята наивност вярва, че е направил за вас достатъчно - ощастливил ви е с вниманието си, а сега е длъжен да зарадва и още някой. Обикновено Лъвовете преувеличават, когато говорят за сексуалните си завоевания.

Дева
Ланс Армстронг
колоездач, 18 септември 1971 г.

Девата се слави с постоянството си. Не е по силата на всяка жена да покори такъв мъж. Но ако все пак се е стигнало до изневяра, излъганата в чувствата си жена няма шанс някога да узнае за това - за Девата е характерна предпазливостта и понякога тя я прилага по най-добрия начин. Ако мъжът Дева е срещнал тази, заради която би рискувал проверени във времето и скъпи за сърцето му отношения, той ще дойде и ще ви каже: "Обикнах друга".

Везни
Любо Ганев
бивш волейболист, 6 октомври 1965 г.

Везните рядко биват уличени в непостоянство, въпреки че понякога прекарват доста време на два и повече фронта. Мъжете от този знак дори и да не владеят чувствата си, умеят да ги контролират, заделяйки за любимите си този дял, който заслужават - и вие може дълго да не забележите, че някой си откъсва парченце от вашия пай. Мъжът Везни не полага усилия, за да се прикрива, но истината въпреки това не излиза наяве - парадокс, възможен само защото Везните са в състояние да изградят отношения, устройващи всички. Неверникът Везни може да бъде разобличен само благодарение на невероятно стечение на обстоятелствата или при проява на повишена тревожност.

Скорпион
Петър Стойчев
плувец, 24 октомври 1976 г.

Скорпионите са сложно устроени и на тях самите понякога не им е по силите да си изяснят своите чувства. Но винаги се намират желаещи да им помогнат - наивни, доверчиви особи, неподозиращи с какъв товар се нагърбват. Изневеряващият Скорпион става толкова хитър, че попада в собствените си капани, той прави коварни планове, но в момент на емоционално напрежение може да се издаде. И тогава, преди да се признае за нещастен, излъган и предаден, не му вярвайте.

Стрелец
Благой Георгиев
футболист, 21 декември 1981 г.

Дори и най-сериозният Стрелец винаги е малко или много подвижен човек. Неговата жажда за приключения е неудържима и авантюрите с романтичен характер не правят изключение. В повечето случаи за изневяра той дори не мисли, поради това не се чувства виновен, нито неверен - така се е случило, че поредният връх, попаднал в неговото полезрение, се е оказал не Еверест, а Тя - нищо не може да се направи, трябва да се покори. Още много преди победата да бъде удържана, Стрелецът неверник ще разкаже на някого за това. Забраненият плод мами Стрелеца само защото виси нависоко.

Козирог
Дженсън Бътън
пилот, 19 януари 1980 г.

Козирогът дълго прави планове и ги обмисля обстойно; това касае и романтичните отношения. Много преди Тя да погледне към него, Козирогът е преценил всяко "за" и "против", има собствено мнение и знае как ще се развиват техните отношения и как той ще ги държи в тайна. Преди да си уговори среща с Нея, той ще ви е приучил към това, че е зает и не е по силите му да ви отделя много време; набелязва маршрути за разходки и избира места, където да провежда романтичните си забежки, той предвижда всичко.

Водолей
Димитър Бербатов
футболист, 30 януари 1981 г.

Водолеят не обича да се прикрива и ако е принуден да го прави, се чувства неудобно. Тайните отношения не доставят голямо удоволствие на представителите на този знак.
Но все пак стремежът към разнообразие понякога взима връх и Водолеят се сближава с жена само защото тя съвсем не прилича на другата. А след това се оказва, че въпреки всичко прилича. Ах, как го изморява това! Безкрайните колебания, съмнения във взетите решения се прехвърлят от сферата на романтичните отношения в други области от живота. Неверният Водолей е целият в съмнения и размисъл.

Риби
Тодор Стойков
баскетболист, 3 март 1977 г.

Ако обичате мъж Риба, то вие обичате и мечтите му. Той е свикнал с това и искрено вярва, че вие ще обикнете също и неговите мечти за друга жена. Разбира се, той съвсем не е толкова откровен; ограничава се с намеци, замазва, убеждава се в това, че тя на вас също ви харесва, че бихте могли да се сприятелите и разберете. Ако това е невъзможно, той ще се постарае да уреди живота ви. Ще мечтае за това, че ще срещнете достоен мъж. Най-дръзките Риби бленуват за харем. Рибата неверник е наивен и никога не губи надежда, че всичко ще се разреши магически по най-добрия начин за всички.