Никол Шерцингер, която е бивша приятелка на най-успешния български тенисист Григор Димитров, се появи на Британските награди за мода в Лондон с Люис Хамилтън.

Преди години Шерцингер и световният шампион във Формула 1 бяха много близки, като певицата постоянно беше в бокса на Мецедес. Тя беше облечена в изумителна рокля на Джулиен Макдоналд.

Снимка 455670

Източник: Фейсбук

Появата на Шерцингер е след изпълнението на "Пусикет Долс" по време на съботния X Factor на финала, предизвикало много оплаквания от гневни зрители.

Роклята на звездата на наградите в понеделник беше малко по-малко разкриваща, отколкото в събота. Все пак бюстът ѝ беше сериозно  подчертан. През врата на Никол минаваше верига и допълваше екстравагантната рокля от пайети.

Впечатление направи, че бившата приятелка на Гришо е сменила и прическата си. Тя е отрязала косата си и е избрала актуалната за този сезон къса черта.

Люис Хамилтън беше заедно с бившата си приятелка за първи път след раздялата им преди четири години. Неговата визия идеално допълваше тази на Шерцингер. Той беше подбрал сребрист блейзър, покрит със скъпоценни камъни. Той облече черно поло, черен панталон и имаше на ушите си чифт обеци с диаманти.

Шесткратният световен шампион Люис и Никол започнаха да се срещат през 2008 година и се разделиха три пъти, преди да сложат край на връзката си преди четири години. Поне за сега.

Снимка 455669

Източник: Фейсбук