След като вратарят на националния ни отбор по футбол - Ники Михайлов обяви официално раздялата си с фолкаджийката Алисия, името му бе свързано с това на всякакви леки момичета.

Един от най-желаните ергени обаче категорично заяви, че си пада само по красиви жени и го доказва с новата си мишена. Сега Ники си е заплюл чаровната синоптичка Никол Станкулова.

Той дори вече действа по въпроса и твърдо е решен, след като голямата му любов Николета Лозанова вече е семейна, и той да се обвърже сериозно с красиво и интелигентно момиче, каквото е Никол.

Михайлов издебнал и подходящ момент да покаже на Станкулова симпатиите си към нея.

Миналата седмица двамата стояли на съседни сепарета в столична дискотека и макар Никол да била в компанията на кавалер, футболистът не се поколебал да й изпрати цял куп рози. Което не отдавна бе направил за Алисия на нехйно участие, кошници с цветя я затрупаха на сцената, докато тя пееше.

Когато Никол останала почти сама, Михайлов се осмелил да я заговори и си приказвали сравнително дълго. Може би е въпрос на време да се окаже, че двамата са новата светска двойка у нас.