След като стана футболист №1 на България и доказа за пореден път, че в българския спорт няма невъзможни неща, стига да имаш влиятелен баща, Ники Михайлов реши да се концентрира към личния живот. Според поредната клюка с фолкпевицата Алисия вече работят за бебе.

Това разкриват, както приближени до вратаря, така и от обкръжението на родената в Ихтиман певица. Ники твърдо е решил да става моногамен и да се отдаде на семейството си. Като доказателство започнал да трие всички еротични клипчета, които имал в телефона и компютъра с бившите си. Нищо не искало да му напомня за другите, защото е готов да сподели остатъка от живота си с Алисия. Към бебе'2012 го насочил и късметът от новогодишната баница. На Ники му се паднало "наследник", а на половинката му - "пелени". Двамата буквално ахнали, след като разбрали какъв знак им прави съдбата. Ники и Алисия живеят под един покрив повече от една година, след като Валери натири певицата, изневерявайки й в собственото легло. Валери-младши е при родителите на Алисия, но Ники Михайлов обещал, че иска да помага в отглеждането му като поеме разходите му.

"Ники коренно се е променил. Няма нищо общо с типичната буйност, която го беше обвила през младежките му години. Той вече се чувства голям мъж, макар да е само на 23 години. Много му е мъчно за Валери-младши. Прие го като свое дете. Иска един вид да го осинови. Ники държи Алисия да бъде спокойна, а това може да се случи само когато нейната рожба бъде добре", разкриват запознати.