Младият спортист Иван Тодоров се нуждае от помощ, за да пребори за втори път рядката си болест - остеосарком (онкологично заболяване на меките тъкани). Преди малко повече от година Иван претърпява серия тежки операции и химиотерапия и успява да се възстанови. Миналата седмица обаче контролните прегледи показват, че има рецидив. Сега младият баща отново се нуждае от финансова подкрепа, за да се подложи на животоспасяващи операции и терапии. Те ще струват най-малко 70 000 евро, които са непосилни за семейството на Иван.

В края на 2018 г. много хора се включиха в кампанията в помощ на мъжа. Сред тях беше и гимнастичката Катрин Тасева, която продаде най-голямото си отличие и бухалките, с които печели първо място на Световната купа. Получените пари Катрин дари за лечението на Иван.

Катрин Тасева събра 10 000 лева за Иван Тодоров, продаде медала си от Световната купа в София

Катрин събра 10 000 лева за Иван Тодоров, продаде медала си от Световната купа в София

"Този медал е много ценен и много скъп, защото е първият ми златен медал"

"За последната една година преминах, през операция на крака, която сама по себе си може да се определи само с една дума - ЧУДО. Преживях още две оперативни намеси, чистене на белите дробове (веднъж двустранно и веднъж едностранно), изкарах 4-месечен курс на химиотерапия, които мога да определя само като КОШМАР... И стигнах дотам, че сега отново трябва да се върна отначало и да продължа тази битка", написа Иван в профила си във Facebook.

Ако искате да помогнете на младия мъж отново да пребори коварната болест, можете да дарите средства чрез PayPal - https://www.paypal.com/paypalme2/ivantodorovv или по следната банкова сметка:

Централна кооперативна банка

IBAN: BG86CECB979010B6433100

Титуляр: Иван Венциславов Тодоров

Витоша продава специални тениски в помощ на Иван Тодоров

Витоша продава специални тениски в помощ на Иван Тодоров

Всички събрани средства ще отидат за лечението на 34-годишния мъж