"Мис Юта", българката Лаура Чуканов, бе провокирана от Гала в "На кафе" да си избере най-хубавия от трима родни мачовци - Бойко Борисов, Димитър Бербатов и Ники Илиев.

Страхотната брюнетка призна в ефир, че само е чувала за тях. И че харесва чернокоси, което издъни шансовете за Ники. Миската отклони и кмета с оправданието: "Той е по-голям от мен". И че ако трябва да бъде конкретна, би посочила единствено звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Гала веднага скочи колко хубава двойка биха били, но ентусиазмът й бе туширан от Лаура. Тя беше категорична - има си приятел и други мъже не я интересуват.

Оказа се, че бащата на Лаура бил против участията й в каквито и да е конкурси за красота. "Не искаше тя да се раздвоява прекалено. Подготовката наистина отнема страшно много време, а Лаура бе последна година в училище", разказа майка й Анджелина Чуканова.

Миската сподели и за срещата си с Доналд Тръмп. "След шоуто имаше купон. Тъкмо влизах, а той излизаше и се сблъскахме. "Ти беше най-красивото момиче там. Искаше ми се да си победителката". Така я похвалил Тръмп, после дал визитката си и казал да му се обади. Тя обаче не се впечатлила, защото логично помислила, че той отправя подобни оферти към всяко хубаво момиче. Не след дълго обаче й звъни асистентка на Тръмп.

"Той ме покани в Ню Йорк на частен разговор, искаше да стана част от неговата агенция. Не мисля да навлизам в модния бизнес. Имам много неща да решавам, затова няма да обявявам нищо предварително", заключи Лаура в "На кафе".