Президентът на БФХГ Илиана Раева е удостоена с приз за най-успешна и стилна българка "БГ МОДНА ИКОНА" 2023

Академията за мода връчи приз на Илиана Раева "БГ МОДНА ИКОНА" 2023 в категория спорт. Сертификатът и призът тя получи от проф. Любомир Стойков и от г-н Максим Бехар.

Илиана Раева за втори път получава тази престижна награда. През 2017 година тя за първи път беше наградена от академията за мода.

Г-жа Раева благодари за вниманието и честта да е сред наградените и каза, че за нея е въпрос на отговорност да представлява най-женствения и красив спорт в света, художествената гимнастика. Още сподели, че се гордее с успехите и красотата на българските гимнастички.

Илиана Раева благодари още на стилистката Марина Петкова, която е успяла да я потопи във вълшебния свят на модата. Също така благодари и на модния бранд "Маниак", който се грижи за нейната визия.

Г-жа Раева каза още, че в този агресивен свят, в който живеем, наистина е важно красотата да е истински посланик за спасението света.

Професор Стойков взе думата и сподели, че е възхитен от силата, красотата, интелекта и класата на Илиана Раева.

Събитието беше както всяка година посетено от множество "звезди" от различни социални сфери, както и от много медии и фотографи.

Гост на събитието беше вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова, която беше не по-малко елегантна и красива от всички наградени.