Низвергнатият за дълго в Левски Анте Блажевич вдигна пищна сватба, преди отборът му играеше с Лудогорец, пише България Днес. Той се ожени за красивата си половинка Дорис в Хърватия.

Церемонията бе в петък. Заради нея защитникът получи разрешение от "синьото" ръководство да се прибере в родината си за няколко дни.

Сватбата бе в градче в близост до Загреб. Влюбените си казаха "да" в църква на няколко века. Придвижваха се с ретро автомобил, специално нает за случая. След това купонът продължи до ранни зори в елитен хотел. Имаше много танци и веселие, а най-дейни бяха младоженците.

Приятелите им ги изненадаха с факли и фойерверки пред заведението.

Дорис смени два тоалета за големия си ден. По време на церемонията бе с красива дълга рокля като на принцеса. Допълваше я с нежен воал. В късните часове булката се премени в секси къса рокля, която подчертаваше страхотните й форми.

Анте Блажевич пристигна на "Герена" Дорис и Блажевич са заедно от над 8 години. Сгодиха се преди около две. Футболистът предлага брак на любимата в Дубровник. Младата дама е фитнес инструктор. Освен това изготвя планове за здравословно хранене. Завършила е кинезиология, което й помага в работата. Чувства се отлично в София.