Сайтовете за букмейкърски ревюта са предпочитани от начинаещите фенове на спортните онлайн залози, тъй като материалите в тях са писани от хора, независими от самите букмейкъри. Това означава, че ревютата са напълно обективни и не се причисляват към PR статиите, които се изготвят от съответния отдел на компанията.

Т.е. написаното от сайтовете за букмейкърски ревюта са отразени всички положителни и отрицателни черти на съответните уеб-ресурси и не се скрива нищо, което засяга крайния потребител. В тази връзка, можем да кажем, че тези сайтове могат да бъдат един много добър източник на информация за начинаещите, а защо не и за напредналите играчи в онлайн залаганията. Един от тези сайтове е Efirbet.com

Какво включва Efirbet

Този сайт наскоро бе пуснат в интернет пространството, но се разви изключително бързо и вече съдържа много полезна информация, отразяваща доста подробни ревюта към популярните букмейкърски сайтове. Тук можете да се запознаете с бонусите, които ви очакват при всеки от тях, предимствата да залагаш от мобилни устройства, ревюта на мобилните им версии, мнения, анализи и съвети. Всичко събрано на едно място и подредено по категории.

 

Към момента на писане на тази статия, Efirbet предлага ревюта на следните букмейкъри: Efbet, Sportingbet, Betfair, Bet365 и Pinnacle Sports. Ако се нуждаете от винаги актуална и подробна информация за единствения български лицензиран букмейкър, може да прочетете подробното професионално ревю за Efbet от Efirbet.

 

Наскоро сайтът пусна новия раздел “Наръчник”, който на първо място съдържа страхотно ръководство, показващо как да подберете правилния за вас букмейкър. На второ място ще се запознаете с терминологията и какви са особеностите при залозите в различните спортове и още много други.

Също така тук Ви очаква подразделът “Стратегии”, който ще Ви покаже как да не пилеете парите си на вятъра, а да залагате разумно и с мярка. В този раздел подробно са описани особеностите при различните видове залагания и спортове - залози на живо, на тенис, на точен резултат и т.н. От Efirbet.com също така дават полезни съвети как да се контролирате по време на игра, така че без да осъзнаете да се превърнете в алчен за пари играч, който в крайна сметка ще загуби всичко.

Тоест психологическата нагласа е много важен елемент по време на игра, а този раздел обръща внимание на този аспект. Тук също така присъства подразделът “Резултати на живо”, който всъщност отразява резултатите от различните срещи в реално време. На това място можете да изберете и конкретен спорт, лига, времена и т.н. Всичко се обновява в реално време, което може да бъде полезен източник на информация при залозите на живо.

Също така от портала твърдят, че скоро ще бъде пуснат и раздел “Прогнози”, където ще се публикуват прогнозите за предстоящите срещи. Това може да бъде полезен източник на информация при избора Ви на залог, така че препоръчваме да следите редовно този раздел.

Новинарският раздел отразява случаи, в които обикновени хора са успели да спечелят големи суми чрез онлайн залагания, как са постигнали това, интересни случки от света на спорта и актуална информация, касаеща популярните в България букмейкъри. Отново един полезен раздел, който би бил интересен за всеки спортен ентусиаст и фен на онлайн-залозите.

 

За кои хора се препоръчва

Сайтът Efirbet е създаден за хората, които са решили да практикуват хобито си, а защо не и да  изкарват хляба си чрез него. Тоест това е място за начинаещите и по-сериозно напредналите потребители. Тук материалите могат да са 

нещо ново и полезно за себе си. В тази връзка ние сме на мнение, че няма да си изгубите времето напразно, ако прочетете статиите в този сайт.

 

Какво ще научите от сайта

Сайтът Efirbet ще Ви запознае с тънкостите в онлайн залозите, предимствата и недостатъците при всеки от бонусите, предлагани от букмейкърите, особеностите при залозите през мобилни устройства, ще научите терминологията в спортните събития, различни видове стратегии и особеностите при залозите в различните спортове. Всичко това и още много ви очаква в този сайт, така че посетете го.

Контакт със сайта и социални профили

Имате предложения, въпроси или просто искате да споделите мнението си за сайта със собствениците? Това е страхотно и винаги можете да го направите през секцията “Контакт”. Обикновено съпорта отговаря на всички писма до 24 часа, така че не се притеснявайте да споделите отзивите си с тях, ще ви обърнат внимание.

 

Имате възможност да следите и социалните профили на сайта от следните линкове:

  • l https://twitter.com/efirbet
  • l https://www.facebook.com/efirbet
  • l https://plus.google.com/+EfirbetBG

или на сайта на Efirbethttps://efirbet.com