Едисон Йорданов е в очакване на първа рожба. Той и съпругата му Йеганех Шарги сами се похвалиха, че ще имат наследник, пише България Днес.

Полузащитникът на белгийския елитен Вестерло има 5 мача за България, но за последно не бе повикан от селекционера Младен Кръстаич.

Затова и Едисон отпраши на морска ваканция с любимата си по италианското крайбрежие. Именно там Йеганех показа издутото си коремче, което Йорданов грижовно гали.

Едисон Йорданов за треньора на Айнтрахт: За малко да ме откаже от футбола

Едисон Йорданов за треньора на Айнтрахт: За малко да ме откаже от футбола

Ето какво каза

"На път е един малък Йорданов. Ние сме най-щастливите. Толкова съм благодарна и развълнувана за това красиво пътуване в изграждането на семейство. Мама и татко нямат търпение да те прегърнат, мое малко ангелче", сподели бъдещата майка. Тя има германски паспорт, но корените й са Ирански. Едисон също е от смесен брак баща българин и майка германка, но избра да играе за "лъвовете".

Миналото лято двойката вдигна пищна сватба в Германия. З0-годишният футболист и 27-годишната му изгора в момента живеят в Белгия. Персийската хубавица е била няколко пъти в България и е харесала нашата страна.

Друг проектонационал Станислав Иванов също разкри хубавата вест, че чака рожба. Юношата на Левски и дамата на сърцето му Ивайла Данева показаха кадри от разходката си край яз. "Студен кладенец", футболистът и половинката му се гушкат на въжения мост за село Лисиците. Стаси целува корема на бременната си приятелка. "Още повече за обичане", споделя Ивайла. Иванов има няколко повиквателни в националния тим, но до момента не е записвал и минута с екипа на "лъвовете".