Мнозина биха се обзаложили, че Кати Прайс - Джордан е твърде далеч от света на ездата и дресировката, но тя е запалена по конете още от 7-годишна.
През октомври Кати ще вземе участие в шоу, където ще представи дресировка на кон под звуците на музика, пише "7 дни спорт".

Моделът обаче не спира дотук - тя иска да бъде и част от олимпийския отбор на Великобритания през 2012 г. За целта съпругът й Питър Андре наскоро й купи състезателен кон. "Ще тренирам всеки ден, както за лондонския маратон. Приемам го наистина сериозно, така че хич не ме отписвайте за 2012 г.", размахва заканително пръст сексбомбата.

Лудата по конете Джордан тези дни получи и друг съблазнителен шанс да попадне отново пред фотообективите. Тя е официално поканена да бъде капитан на един от отборите по поло в мач между светски звезди и известни личности. Той ще бъде част от шоуто British Open Jumping Championships и ще се играе на 19 април в Бирмингам.

Двата отбора ще бъдат съставени от по трима играчи - двама професионалисти и една светска знаменитост.

"Много се вълнувам, че ще бъда част от престижното събитие - заяви Кати. - Играла съм поло и преди и се надявам да вкарам поне един гол." Нейна съперничка и капитан на противниковия тим ще бъде Ейми, една от новите звезди в популярното тв шоу "Гладиатори".

Ейми, която е член на пони клуб и е защитавала родния Уелс в различни състезания с малките кончета, чака с нетърпение датата.

"Да играя срещу опитната Джордан е истинско предизвикателство, затова смятам да взема няколко урока по поло, но повече разчитам на подкрепата на феновете."
Говорител на Бритиш Оупън заяви:

"Като един от най-бързите и опасни спортове полото е доста зрелищен спорт. С двете куражлийки на терена очакваме голяма веселба с фойерверки!"