София, 18 май 2021 г. - Популярният актьор и телевизионен водещ Димитър Рачков и най-успешният български футболист на всички времена Христо Стоичков са играчи, които не играят на дребно в новата рекламна кампания на WINBET, Sometimes WINBET.

По-малко от месец след като в "Забраненото шоу на Рачков" футболната легенда и телевизионната звезда решиха "да направят нещо заедно", първият резултат от съвместната им работа вече е факт. Зрителите на най-гледаните български телевизионни канали вече могат да видят новия рекламен клип на WINBET. Клипът може да бъде видян и онлайн във фейсбук страницата на WINBET, както и в YouTube канала на кoмпанията.

Екшън с неочакван обрат. Драма с изтънчен хумор. Комедия със скрити послания. Рекламата на WINBET е всичко това, като събира лукса и риска, живота на високи обороти, красивите момичета и разбира се - истинското забавление от играта. Димитър Рачков влиза в непознат за него образ - този на таен агент с каменно изражение на лицето, който преживява ред от премеждия и дава всичко от себе си, за да защити от похитители съдържанието на мистериозен колет и избягва заложените капани, на които "не им е сега моментът". А Христо Стоичков изпълнява любима за всички ни роля -ролята на самия себе си. Камата изрича култовата си реплика Sometimes WIN. Но вместо sometimes люн, отговорът на Рачков е "BET".

Впечатляващото като сценарий, режисура, изпълнение и мащаб на ефектите видео е заснето от рекламна агенция Brigada&Co. с режисьор Кирил Киров - Кико и креативен директор Илиян Любомиров.

Димитър Рачков и Христо Стоичков са и лицата в ключовите визии на кампанията Sometimes WINBET, които вече могат да бъдат видени навсякъде в страната, както и онлайн и ще бъдат част от още бъдещи инициативи и активности на водещият български гейминг оператор.

Голямата MINI бонус игра на WINBET излъчи първите си победители

Голямата MINI бонус игра на WINBET излъчи първите си победители

Чисто нов MINI Cooper COUNTRYMAN и три солидни парични премии намериха своите притежатели