Кристиано Роналдо отново беше оплют от своя бивша приятелка. Телевизионната звезда Джасмин Ленард иска да помогне на Катрин Майорга, която обвини португалеца в изнасилване. Ленард имала връзка с Роналдо преди десет години, но разкри, че е поддържала контакт с него през попоследните 18 месеца.

Ето какво написа тя в "Туитър":

"Нямате представа какъв всъщност е той! Ако хората можеха да си представят само малка част от същността му, щяха да се ужасят. След дълъг размисъл реших да потърся Катрин Майорга и нейните адвокати, за да им помогна в обвиненията за изнасилване срещу Кристиано. Не мога да седя повече и да го гледам как лъже. Ще направя всичко възможно, за да й помогна. Разполагам със съобщения и записи, които ще са безценни за Катрин и екипа й.

Имам стотици съобщения от него. Истории за сексуалните му завоевания, които са същите като историята на Майорга. Той признава, че има сериозни ментални проблеми. Роналдо е грубиян, лъжец и ши*бан психопат. Никой няма да повярва на тези неща, които ще споделя, ако нямам доказателства. Аз обаче съм умно момиче и имам много такива. Мачът тепърва започва.

Имам стотици съобщения от него, в които разказва как упражнява психически тормоз върху майката на бебето си и я третира като лай*о. Съобщения за всички пъти, в които я е лъгал. Има заплахи срещу мен и семейството ми. Той е наел детективи, които да ни следят. Каза ми, че ако се срещам с някой друг или напусна къщата, ще ме отвлече, ще нареже тялото ми на парчета, ще го сложи в чувал и ще го хвърли в реката. Да, имам доказателство за всичко, което казвам. Той е психопат!".

Кристиано Роналдо: Не на расизма и дискриминацията!

Кристиано Роналдо: Не на расизма и дискриминацията!

Звездата на Ювентус защити колегата си Калиду Кулибали от Наполи