Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отново обяви, че не е подавал оставка. Той коментира и поражението на България с 0:1 от Парагвай в контрола. 

"Няма какво да се изненадваме от представянето. Треньорът имаше право на ротации. Резултатът не е положителен и е лошо, че не успяваме да вкараме гол. 

Мисля, че се уверихте, че проблемът не е в треньора и това съм го казвал и преди. Футболистите са тези, които трябва да печелят мачове. Темата с българския футбол е дълга. Трябва да се работи много, за да се извадят добри играчи.

Не бих казал, че седмицата е бурна за БФС. Месецът е бурен, необяснимо за мен защо. В момента съм първи вицепрезидент и все още съм такъв. Не съм подавал оставка. Има си устав и всичко, което правя е само и единствено по устав. Конгресът ме е гласувал да съм вицепрезидент и изпълнявам задълженията си. 

Има си докладчик и там не пише аз да съм подавал оставка. Не нося отговорност за чужди действия. Футболният съюз като ръководство е постигнало не малко за последните 14 години. Аз не съм говорил за Конгрес. Ние в момента караме мандата си. Имаме подадена оставка, която трябва да бъде приета и гласувана на Конгрес. Готов съм да си довърша мандата", заяви Лечков.

Михаил Касабов: Между мен и Лечков няма никакъв проблем

Михаил Касабов: Между мен и Лечков няма никакъв проблем

"Никакъв, никакъв проблем няма"