Директорът на Милан - Паоло Малдини говори за битката за шампионската титла в италианската Серия А. Към момента "росонерите" са втори в първенството с 33 точки, докато Наполи е на първа позиция с 41.

"Спомням си добре съперничеството с Наполи, това бяха страхотни години за италианския футбол. Милан имаше страхотен отбор, Марадона играеше при неаполитанците и други големи шампиони. За нас това беше началото на 25 години успех, а сега отново сме един срещу друг.

Те засенчиха всичко, което другите отбори направиха, защото ние сме само на две точки по-малко от миналата година, ние сме извън групата в Шампионската лига, но все още сме с осем точки зад отбор, който имаше невероятна първа част от сезона.

Това е тяхна голяма заслуга. Знаем, че не можем да се откажем. Ще се борим докрай, а после ще видим. Всичко е в техните ръце и това е голямо предимство, но шампионатът е много дълъг.

Удължихме договора на Ибрахимович с ясната идея, че той ще бъде с нас на тренировъчния лагер в Дубай и се надяваме да бъде на терена през януари. Това е целта", каза Малдини.

Вратар на Милан си оперира очите, вече ще има по-добър рефлекс

Вратар на Милан си оперира очите, вече ще има по-добър рефлекс

Или поне в това убеждават Чиприан Татарушану