За втора поредна събота феновете на бойните спортове ще имат възможност да се включат в майсторски клас, ръководен от кикбокс величието и четирикратен шампион на Сериите К-1 Семи Шилт. Втората онлайн тренировка с нидерландската кикбокс легенда ще се проведе в събота - на 18-ти април, от 18 часа българско време.

Всеки, който иска да се включи в майсторския клас, трябва да изтегли предварително приложението StarLeaf, през което ще се проведе видео тренировката, и да се регистрира безплатно ТУК!

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката, с който ще могат да се включат през приложението 30 минути преди да нейния старт. Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 регистрирали се.

Първото специално онлайн издание с нидерландската легенда се проведе миналата събота (11-ти април) и беше посрещнато с много ентусиазъм и отлични отзиви. Инициативата на SENSHI и четирикратния шампион на Сериите К-1 Гран при Семи Шилт е част от призива да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited и призива да останем вкъщи и да тренираме дистанционно.

Семи Шилт и SENSHI поднесоха изненада на феновете на бойните изкуства

Семи Шилт и SENSHI поднесоха изненада на феновете на бойните изкуства

Ексклузивна тренировка от нидерландския майстор